Doğanın Sesine Kulak Ver (Uyanış) eTwinning Projemiz Ulusal Ajans tarafından onaylandı.

03.01.2024 197

03-01-2024

DOĞANIN SESİNE KULAK VER

Ulusal ajans tarafından onaylanan Azerbaycan, İtalya ve Türkiye’nin farklı şehirlerindeki okullarında yer aldığı 12 ortaklı ‘’Doğanın Sesine Kulak Ver(Uyanış) adlı eTwinning projesinde 3/C sınıf öğretmeni Gülsen ŞİMŞEK ve 3/C Sınıfı öğrencilerinin katılımıyla  yaptığımız etkinliklerle doğanın sesine ses olacağız. Çevre bilincine sahip genç  nesiller yetiştirmek amacıyla yürüteceğimiz bu projeyle kendi ellerimizle hazırladığımız pankartlarla farkındalık oluşturmaya çalışacağız. Projeye başlayan öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.